Onderhoud

Onze afdeling beheer en onderhoud is verantwoordelijk voor het uitvoeren van civiele en bouwkundige onderhoudscontracten.  IJbouw voert momenteel langlopende onderhoudscontracten uit voor diverse overheden, onderwijsinstellingen en multinationals. 

Het uitvoeren van onderhoudscontracten is een apart specialisme, alle benodigde kennis en ervaring hebben we daarom gebundeld binnen deze aparte afdeling. Wij zijn in staat om onze opdrachtgevers te adviseren over de meest efficiënte oplossingen voor het meerjarig onderhoud. De uitvoering kan volledig papierloos verzorgd worden, de vaklieden ontvangen de opdrachten op een tablet waarop de werkzaamheden na afronding afgetekend kunnen worden. Rapportages en financiële afhandeling zijn vergaand geautomatiseerd, onze opdrachtgevers kunnen zelfs deels toegang krijgen tot onze systemen om realtime mee te kijken of zelf rapportages op te vragen. 

Ook in het geval van calamiteiten staat deze afdeling klaar voor onze opdrachtgevers met een 24-uurs service. Onze goed en breed opgeleide vaklieden zijn dienstverlenend en gewend om op locaties te werken die in gebruik zijn. Uiteraard zijn wij ook volledig gecertificeerd voor deze werkzaamheden.