Bouw

Onze afdeling bouwkundige projecten verzorgt de middelgrote en grote projecten in de sector bouw. Wij beheersen het gehele traject vanaf ontwerp tot en met oplevering en zijn ook gecertificeerd voor dit gehele traject. In de loop der jaren hebben we een grote verscheidenheid aan projecten mogen realiseren, variërend van de restauratie van rijksmonumenten tot nieuwbouwprojecten. 

Wij werken veel in bouwteamverband waarbij wij in een vroeg stadium met de klant aan tafel zitten om zo gezamenlijk tot de meest efficiënte oplossing te komen. Het leveren van kwaliteit en het nakomen van de gemaakte afspraken zijn de basis binnen de projecten die wij mogen uitvoeren. Ons gemotiveerde en goed opgeleide personeel spant zich tot het uiterste in om aan alle eisen en wensen van de klant te voldoen. 

In de loop der jaren hebben wij met onze werkwijze een groot aantal opdrachtgevers bediend die wij inmiddels tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Dit varieert van overheden zoals de Politie en diverse gemeenten tot onderwijsinstellingen en multinationals.