Onderwijs

Voor meerdere hogescholen en universiteiten in zowel Amsterdam als Utrecht is IJbouw de contractpartij voor langlopende onderhoudscontracten en bouwkundige en civiele projecten. 

Met vaste teams worden de werkzaamheden binnen het doorlopende primaire proces van onderwijs en onderzoek uitgevoerd. De huisregels met betrekking tot o.a. toegangsbeleid, geluidsoverlast zijn bij al onze vaklieden bekend en worden strikt gevolgd. Onze mensen zijn altijd duidelijk herkenbaar en hebben de beschikking over een tablet waarmee zij de uit te voeren werkzaamheden door krijgen en kunnen laten aftekenen door de opdrachtgever. De werkzaamheden worden uitgevoerd op een hoog kwaliteitsniveau passend bij het intensieve gebruik van de gebouwen.

De pieken in de uit te voeren werkzaamheden liggen veelal in de vakantieperiodes, hier zijn we volledig op ingericht en wij kennen dan ook geen collectieve vakanties. Samen met onze leveranciers en onderaannemers zijn wij 365 dagen per jaar beschikbaar om de werkzaamheden uit te voeren op de momenten die passen binnen het bedrijfsproces van onze opdrachtgevers. Juist deze flexibiliteit en het feit dat we zowel bouwkundige als civiele werkzaamheden zelfstandig kunnen uitvoeren maken ons een geschikte partij om op een efficiënte wijze projecten in vakantieperiodes uit te voeren.