Over ons

IJbouw is in de huidige vorm gestart in 2006. Met een paar mensen werd een omzet gerealiseerd van € 1,5 miljoen in voornamelijk kleine beton- en waterbouwkundige werken. De opdrachtgevers van het eerste uur mogen wij nog steeds tot onze klantenkring rekenen. De jaren erna is het bedrijf gestaag gegroeid, steeds meer nieuwe opdrachtgevers wisten ons te vinden. Naast de civiele werkzaamheden werden er ook steeds meer bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd. Het personeelsbestand groeide mee met het bedrijf en er werden ook langlopende onderhoudscontracten aangenomen, zowel bouwkundig als civiel. 

Inmiddels ruim 10 jaar later is IJbouw uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met een totale omzet van ruim € 20 miljoen. Het bedrijf is financieel zeer gezond, volledig gefinancierd met eigen vermogen en een bovengemiddeld goed betalingsgedrag naar leveranciers en onderaannemers. 

In de loop der jaren is er een indrukwekkende lijst met vaste opdrachtgevers en referentieprojecten opgebouwd. Kwaliteit leveren en het nakomen van afspraken zijn de basis voor onze successen. Ons personeel is de sleutel tot succes, zij leveren de kwaliteit en doen wat ze beloven. Wij hebben een uitgebreid opleidingsprogramma waarmee we onze medewerkers continu versterken en zorgen voor een optimale balans tussen werk en privé. Iedereen is trots op het bedrijf en trots op de mooie projecten die we mogen realiseren. Wij hebben een platte organisatiestructuur, de drie eigenaren werken dagelijks mee en zijn nauw betrokken bij de projecten en onze opdrachtgevers.

Door de brede kennis en ervaring binnen zowel bouwkundige als civiele projecten en onderhoudscontracten kunnen wij aan nagenoeg elke vraag voldoen. IJbouw is gecertificeerd voor het gehele traject van ontwerp tot en met de realisatie. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij klaar voor onze opdrachtgevers. Met onze brede inzetbaarheid en flexibiliteit maken wij het verschil en weten wij langdurige relaties op te bouwen.