Projecten

  • DSC00917 (Large)
  • DSC00932 (Large)
  • exterieur6883-(Large)
  • DSC01084 (Large)
  • DSC01045 (Large)
  • DSC00917 (Large)
  • DSC00932 (Large)
  • exterieur6883-(Large)
  • DSC01084 (Large)
  • DSC01045 (Large)

Opdrachtgever:

Gemeente Amsterdam

Projectnaam:

Renovatie kantoorhuisvesting AEB

Markt:

Bouw; Overheid

Uitvoering:

2016

Locatie:

Amsterdam

Het Afval Energie Bedrijf Amsterdam (AEB) heeft in 2016 besloten tot een ingrijpende renovatie van het kantoorpand aan de Australiëhavenweg. Hiermee zijn de kantoorruimtes en was- en kleedgelegenheden weer volledig klaar gemaakt voor de toekomst. Door de hoogwaardige afwerking wordt een prettige werkomgeving gecreëerd voor haar personeel.

IJbouw verzorgde alle bouwkundige aanpassingen van het gebouw en werkte hiervoor intensief en succesvol samen met de installateur en interieurarchitect. De panden werden eerst geheel gestript en vervolgens opnieuw ingericht. De werkzaamheden bestonden onder meer uit aanpassingen van constructie, timmerwerk, vloer-, plafond- en wandafwerking, tegelwerk, sanitair.

Tijdens de werkzaamheden is het personeel van AEB ondergebracht in tijdelijke huisvesting. Door een gefaseerde uitvoering van de werkzaamheden werd mogelijk gemaakt dat de bedrijfsvoering van AEB ten alle tijden ongehinderd doorgang kon vinden. Alles heeft plaatsgevonden binnen het strikte veiligheidsregime op het terrein.